Dos Mons Roig

Monastrell i Parellada

Dos Mons és la gamma creativa, significa unió i llibertat, on es barregen el talent i les habilitats de dos vinyaters amb orígens i cultures diferents i on fusionem raïms de diferents colors.

Dos Mons Roig s’elabora amb Monastrell i Parellada, les dues varietats fermenten juntes amb els seus propis llevats i les pells en un dipòsit d’inoxidable. Durant la fermentació s’ensorra de forma manual el barret un cop al dia, amb l’objectiu d’obtenir una extracció suau i delicada de la fruita. El vi descansa durant 10 mesos en un tanc d’inoxidable abans d’embotellar-se sense additius ni filtrar.

La Parellada de muntanya o Montònega prové d’una de les vinyes de més altura del Mas, plantada el 1974. A ella s’hi afegeix un jove i enèrgic Monastrell d’una vinya d l’any 2006 també de la part alta. És la unió perfecta entre el poder de la fruita mediterrània i la frescor de la part alta del Penedès. Com totes les parcel·les del Mas, el maneig de les vinyes és en ecològic i de secà.

És un vi que es vesteix de color violeta intens i es perfuma amb flors, cireres i mores. Ple de fruita i energia, en boca és fresc i fluid. No és ni un vi blanc, ni rosat, ni negre, és un vi Roig.